Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két jelölt a Manchester United menedzseri posztjára – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban továbbra is számtalan találgatás merül fel arról, hogy a Manchester United együttese melyik szakemberrel képzeli el hosszabb távon a csapat jövőjét…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A 90min aktuális beszámolói értelmében a Manchester United vezetősége azt tervezi, hogy az idény végéig megbízott menedzserként kinevezett Ralf Rangnick helyett a következő szezontól Mauricio Pochettino vagy Erik ten Hag veheti át a csapat irányítását.

Az argentin szakember tavaly január óta a Paris Saint-Germain vezetőedzője, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, egyelőre ugyan foglalkoztatják őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat. A nemzetközi sajtóban olvasható információk szerint csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor Pochettino leváltására, sokak szerint azt tervezik, hogy Zinédine Zidane veszi át tőle a stafétát.

Az 51 esztendős holland tréner 2017 év vége óta irányítja a patinás holland alakulat szakmai munkáját, amellyel első teljes idényében rögtön bajnok lett, valamint a Holland Kupát is megnyerte. Az Ajax 2019 tavaszán az irányításával a selejtezőből indulva egészen az elődöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában, hatalmas skalpokat és eredményeket elérve, majd az elmúlt idényben újra bezsebelték az országos bajnoki címet. A korábbi sportigazgató, Marc Overmars kínos távozásával kétségkívül jelentős veszteség érte az amszterdamiakat, és nem kizárt, hogy ten Hag is hajlandó tovább állni a közeljövőben.