Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea támadójával erősítene a West Ham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese a Chelsea támadójával, Armando Brojával erősítené meg a keretét.

(Photo by Daniel Chesterton/Offside/Offside via Getty Images)

A Sport című lap legfrissebb beszámolója alapján a West Ham United vezetősége szemet vetett a Chelsea játékosára, Armando Brojára. Az albán futballista jelenleg kölcsönben szerepel a Southamptonnál, ahol kiváló számokat produkál. A támadósor közepén és jobb oldalán is bevethető Broja eddig 27 mérkőzésen lépett pályára a “Szentek” színeiben, ez idő alatt pedig 9 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A hírek szerint a “Kalapácsosok” a nyár folyamán mindenképp szeretnének mélyíteni a támadósorukon, erre pedig a Chelsea játékosát látják a legmegfelelőbb célpontnak. A források alapján a David Moyes vezette londoniak készek lennének 25 millió fontot fizetni városi riválisuknak a 20 esztendős játékosért.

Broja jelenleg a Chelsea U23-as csapatához tartozik, ahova 2020 nyarán került fel. A felnőttek között eddig mindössze egyszer léphetett pályára a “Kékek” mezében. Szerződése 2026 nyaráig köti a Chelseahez. Piaci értékét 8 millió fontra taksálja a mértékadó transfermarkt.