Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Ramos ott lesz Madridban!”

A Paris Saint-Germain argentin trénere is hangolódik már a Real Madrid elleni, jövő szerdai csúcsmeccsre. Pochettinot a hírek szerint az idővel versenyt futó Sergio Ramosról már most külön megkérdezték a madridi meccs előtt. 

A Nice elleni francia rangadó előtti sajtótájékoztatóján a korábbi Tottenham-menedzser már Madrid felé tekingetett, és mint mondta Sergio Ramosra nagy szüksége lesz a PSG-nek a spanyol fővárosban.

“Sergio jelenleg nem edz a csapattal. Nem kérdés, hogy egy ilyen kaliberű játékos az elképesztő tapasztalatával, egy sorsdöntő meccs előtt rengeteget segíthet. Sergio 17 évet játszott Madridban, a Real Madrid csapatkapitánya volt, egész biztos, hogy jó tanácsokkal szolgálhat a társaknak.” – kezdte Pochettino.

“Sergio ott lesz Madridban, akár játszhat, akár nem! Ő csak örülni fog a visszatérésének!” – folytatta az argentin mester, majd röviden a következőket mondta a Real elleni csúcsmeccsről.

“Roppant egységesnek kell lennünk. Ezért is lesz szükségünk mindenkire, akár eltiltott, akár sérült egy futballistánk. Az apróságok dönthetnek majd a pályán!” – így az 50 esztendős tréner.