Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp elárulta, mikor távozik a Liverpooltól

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool csapatának menedzsere a legutóbbi sajtótájékoztatón többek közt jövőjével kapcsolatban is tájékoztatást adott…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp a “vörösök” szombati, West Ham United elleni mérkőzése előtti sajtótájékoztatón a jövőbeli terveiről is említést tett:

“A tervem továbbra is ugyanaz, igazából semmi sem változott. Ha úgy döntök, hogy 2024-ben távozom, annak semmi köze nem lesz a csapat minőségéhez. Hosszútávú munkát végzünk, a klubnak előre kell haladnia, s még jobbnak kell lennie, ha már nem leszek itt. Egyáltalán nem az a fontos, hogy meddig maradok, hanem az, hogy addig mit csinálunk. Addig is azon fáradozok, hogy minden a helyére kerüljön. Jelenleg tele vagyok energiával, de gondoskodnunk kell róla, hogy ez így is maradjon, nem szeretném egy nap fáradtan, fásultan végezni ezt a munkát.”

A korábban a Mainz és a Borussia Dortmund csapatát irányító 54 éves szakember 2015 óta egyéb elismerések mellett egy-egy BL-győzelmet és bajnoki címet ünnepelhetett a mersey-partiakkal.