Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Xavi már Haaland-ról beszél?

Elsőre igencsak ambiciózusnak tűnik a norvég csatárklasszis barcelonai szerződése, de mint tudjuk, a futballban bármi megtörténhet. 

Barcelonában nem is tagadják, őket is foglalkoztatja, miképpen igazolhatnák le a jelenleg sérüléssel küszködő Dortmund-csatárt. Ezen ambíció pedig már a vezetőedző, Xavi legutóbbi nyilatkozatából is kitűnik.

“Nem szeretnék konkrétumokról beszélni. Annyit mondhatok, hogy a Barcánál a jelen és a jövő csapatát építjük!” – fogalmazott a katalánok trénere csapata Elche elleni találkozóját megelőző sajtótájékoztatóján.

“Ne várjanak tőlem semmit Haalanddal kapcsolatban! Amikor lehetőségünk lesz, higgyék el, bejelentést teszünk, ahogyan az most is történt Pablo Torre szerződtetésekor.” – fogalmazott tovább Xavi, aki a hírek szerint a napokban Münchenben személyesen is találkozott Haalanddal.

“Egységesek az elképzeléseink az átigazolások terén. Természetesen a vezetők kikérik a véleményemet, az én dolgom főleg meggyőzni egy játékost a váltásról, de nem egyedül döntök. Metauval(Alemany -sportigazgató), Jordival (Cryuff – vezetőségi tanácsadó) és az elnök úrral minden megbeszélünk. nagyszerűen működik minden.” – tette még hozzá Xavi, aki a spanyol sajtó szerint maga vette kézbe a müncheni találkozóval a ‘Haaland-hadműveletet’!