Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: “Nem akarjuk elhinni, hogy favoritok vagyunk…”

Az argentin válogatott veretlenül áll a dél-amerikai vb-selejtezők során és már korábban kvalifikálta magát az idei világbajnokságra, kiváló formája révén sokan a legnagyobb esélyesek közt tartják számon a kétszeres világbajnokot…

 

Az Ajax Amszterdam argentin válogatott hátvédje, Lisandro Martínez véleménye szerint inkább keményen akarnak dolgozni, mintsem elhinni, hogy tényleg esélyesek, mert az végzetes lehet:

“Nagyon erősnek tartom az argentin válogatottat, az elmúlt időszakban sokat fejlődtünk. Próbálunk nem gondolni a jövőre, hanem csak végezzük a munkát, élvezzük, hogy együtt vagyunk és alázattal, egyszerűséggel hiszünk, hogy a befektetett energia megtérül. Nem akarunk arról beszélni, hogy favoritok vagyunk, mert az ezt elhisszük, akkor biztos, hogy hibázni fogunk. Úgy gondolom, hogy jó úton járunk, és ezt kell folytatnunk.”

Az Albiceleste immár sorozatban a 29. mérkőzését vívta meg veretlenül és már korábban kvalifikálta magát az idei katari világbajnokságra.

A dél-amerikai selejtezősorozat aktuális állása

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!