Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: napokon belül bejelentik a csapat új kapusát – sajtóhír

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano már korábban azt is megszellőztette, hogy az AS Roma előrehaladott tárgyalásokat folytat Mile Svilarral, mostanra pedig arról számolt be, hogy a felek meg is egyeztek egymással.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

Fabrizio Romano szerint az AS Roma már szóbeli megegyezésre jutott a Benfica 22 éves kapusával, Mile Svilarral, a napokban pedig le is zárhatják a transzfert. A szerb hálóőr ingyen érkezik az olasz klubba, miután nyáron lejár a szerződése a lisszaboniakkal, és már csak annyi van hátra az üzletből, hogy az AS Roma kitalálja, mivel kompenzálja a portugál klubot.

A rómaiak edzője, José Mourinho nagy rajongója a fiatal kapusnak, és már egy ideje azon dolgozik, hogy egyik csapatába édesgesse a hálóőrt.

Svilar jelenleg a Benfica utánpótláscsapatában játszik, ahol a szezonban 11 mérkőzésen lépett pályára a portugál másodosztályban. A fiatal hálóőr úgy szerzett magának hírnevet, hogy 18 évesen és 65 naposan a Bajnokok Ligája legfiatalabb kapusa lett, majd büntetőt is védett a Manchester United ellen.