Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: a Vasas és a Diósgyőr is nyerni tudott – KÖRKÉP

Ezúttal teljes fordulót rendeztek a vasárnapi napon az NB II-ben. Nehezen indultak be csapatok, hiszen a három kora délután találkozón összesen esett négy gól, de többi találkozón bőven volt gól és izgalom is.

Nagyon fontos kiesési rangadót nyert a III. Kerületi TVE, amely a találkozó előtt azonos pontszámmal állt a Budaörssel. A remek kupateljesítmény után nagyon simán kapott ki a Békéscsaba a Soroksár vendégeként, az egész forduló talán legnagyobb meglepetését a Szentlőrinc szolgáltatta, amely egy büntetőből szerzett góllal legyőzte a Szegedet, Dragan Vukmir csapata első tavaszi vereségét szenvedte el.
A 17 órás meccseken az Ajka és a Nyíregyháza döntetlent játszott egymással, amire a Siófok és a Kecskemét meccsén is minden esély megvolt, egészen elképesztő, de a 87. percig nem esett gól, végül a Kecskemét az eredményt megfordítva nyert 2-1-re. A Pécs és a Vasas is hozta a kötelezőt, a pécsiek 1-0-ra verték a Csákvárt, míg a Vasas három góllal múlta felül a Szolnokot. A Dorog kisebb meglepetésre megverte a Haladást, míg a Tiszakécske hat pontos meccset nyert a Budafok ellen, ezzel a Tisza-partiak hosszú idő után elmozdultak a kiesőhelyről. A Diósgyőr hazai pályán magabiztosan verte meg a Magyar Kupában elődöntőbe jutó ETO-t.

Az NB II 26. fordulójának eredményei

Budaörs – III. Kerületi TVE 0-1
Soroksár – Békéscsaba 2-0
Szentlőrinc – Szeged 1-0
Ajka – Nyíregyháza 1-1
Siófok – Kecskemét 1-2
Csákvár – Pécsi MFC 0-1
Haladás – Dorog 0-1
Tiszakécske – Budafok 2-0
Vasas – Szolnok 3-0
Diósgyőr – ETO FC Győr 2-0

Az NB II állása

A góllövőlista élmezőnye