Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Haaland leigazolása csak a propaganda része!”

Mint arról a napokban mi is beszámoltunk, Erling Haaland és az FC Barcelona kapcsán egyre többet cikkeznek a nemzetközi sportsajtóban. legutóbb a Haaland család egyik jó barátját és képviselőjét is megkérdezték, mit gondol minderről – Meglepő válasz született!

(Photo by Hasan Bratic/DeFodi Images via Getty Images)

Jan Aege Fjörtoft szerint közel sem egyértelmű, hogy a norvég csatársztárt érdekli a Barca ajánlata, ráadásul szerinte a katalánok sem gondolták még át teljesen, milyen – anyagi – áldozatokkal járhat a számukra Haaland esetleges szerződtetése.

“Véleményem szerint ez az egész csak propaganda-fogás a Barca részéről! Nem gondolták ezt át teljesen! Ugyan a katalánokat sem lehet teljesen kizárni a tárgyalásokból, de szerintem két klubról szól majd minden!” – idézi az ESPN Fjörtoft, aki természetesen el is árulta mely csapatokra gondol.

“Az az érzésem, hogy a Real Madrid vagy a Manchester City lehet a befutó! Még ha Xavi találkozott is Haalanddal Münchenben, a Barcához képest a Real mérföldekkel előrébb járhat a tárgyalásokban!” – tette még hozzá a korábbi 71-szeres norvég válogatott labdarúgó, aki szerint tehát egyértelműen kétszereplős történet lesz a Haaland-sagából a nyáron – Valóban így is lesz?!