Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Meg voltunk róla győződve, hogy továbbjutunk…”

A Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-párharc visszavágóján, és bejutott a legjobb nyolc közé…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Paris Saint-Germain már nyeregben érezhette magát, azonban összesítésbeli kétgólos előnyről estek ki a Real Madrid elleni párharcban. A francia sztárcsapat sportigazgatója, Leonardo a következőképpen értékelt:

“A szünetben meg voltunk győződve arról, hogy mi vagyunk a jobbik csapat, és továbbjutunk, hiszen olyan a csapatunk, amelyik képes megnyerni a sorozatot. Ha ilyen dolgok történnek velünk, mint ezen a meccsen, akkor el kell gondolkodnunk azon, hogy mi vezetett ehhez, de időre van szükségünk, hogy mindent átgondoljunk. Nagy csapás számunkra ez a vereség. Az első góljuk megváltoztatta a mérkőzést. Nem azt játszottuk már, mint addig, és másként futballozott már a Real is. Döntő pillanat volt. El kell fogadnunk, hogy hibáztunk, és el kell ismernünk azt is, hogy képtelenek vagyunk kezelni az ilyen pillanatokat. Kikaptunk, és ki kell elemeznünk ennek okait, és amilyen gyorsan csak lehet, meg kell találnunk a megoldást.”

Az ismételt nagy bevásárlás ellenére a PSG továbbra sem tudott maradandót alkotni a Bajnokok Ligájában, és a mostani nyolcaddöntős kiesés alighanem még úgy is jókora csalódással ér fel, hogy a Real Madrid volt az ellenfél, amely az útjukat állta.