Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Antonio Conte is aggódik a Chelsea miatt!

A ‘londoni kékek’ korábbi, a Tottenham jelenlegi menedzsere a Manchester United elleni hétvégi bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatóján külön kérdést kapott arról, hogy mit gondol a Chelsea-t Roman Abramovic miatt közvetett sújtó szankciókról.

“Őszinte leszek, nemrég értesültem csak a részletekről. Egy nagyon, de nagyon nehéz helyzet adódott!” – kezdte gondolatmenetét az olasz tréner.

“Együtt érzek a klubbal, a játékosokkal, már csak azért is, mert korábbi munkámból adódóan sok emberrel a mai napig jó a kapcsolatom a Chelsea-nél. Szép emlékekkel gondolok karrierem azon szakaszára. Sajnálom, hogy mindez megtörténik!” – folytatta Conte.

“Borzasztó lehet ez most a futballistáknak, a menedzsernek, vagy a szurkolóknak! Minden szankció, minden nehézség ebből a háborúból fakad. Csak remélni tudom, hogy minél előbb béke lesz! Túlságosan jelentős következményekkel jár ez a konfliktus, ami már-már tarthatatlan mindannyiunk életében!” – tette még hozzá Conte, nyomatékosítva együttérzését a Chelsea-vel.