Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Betelt a pohár? Eladnák a klasszist! – sajtóhír

A neves francia újságíró, Romain Molina értesülései szerint komoly vezéráldozattal járhat az, hogy a Paris Saint-Germain megint elbukott a Bajnokok Ligájában.

A beszámoló szerint amikor Leonardo sportigazgató a Real elleni meccs után változásokra célzott, akkor Neymar helyzetére is utalhatott.

Romain Molina szerint ugyanis a tulajdonosok készek eladni a már 30 esztendős, elképesztően nagy összegeket kereső, ráadásul még 2025 nyaráig a klubbal szerződésben is álló brazil klasszist.

A hírek szerint a francia fővárosban készek átértékelni a Neymarral való kapcsolatukat – Különösen igaz ez arra, hogy a brazil ügyeit intéző édesapjával kimondottan rossz viszonyt ápol a PSG vezetése, rendre falakba ütköztek az évek folyamán.

Hogy miért nem tűnik mindez légből-kapott híresztelésnek?
Neymart a futballtörténelem eddigi legnagyobb átigazolásaként egy cél érdekében szerződtette a PSG: csúcsra érni a Bajnokok Ligájában! Miután ez 5 éve nem sikerül a brazillal, az elválás mindkét fél számára új impulzust hozhat.

Halkan azért jegyezzük meg, nem egyszerű művelet jelen gazdasági viszonyok közepette, egy még mindig 90 millió euróra taksált (Transfermarkt) játékos eladása!