Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol klubok csábítják a spanyol tehetséget – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint helyi csapatok mellett az angol bajnokság gigászai is érdeklődnek a Villarreal színeiben berobbant tehetség iránt…

(Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Az El Desmarque információi szerint a Real Madrid mellett a Liverpool és az Arsenal is komoly érdeklődést tanúsít a Villarreal tehetséges szélsője, Yeremi Pino megszerzése iránt.

A 19 esztendős las palmasi születésű támadó 2017 óta pallérozódik a “sárga tengeralattjáró “kötelékében, a profik között a 2020-2021-es idényben debütált, amikor fiatal kora ellenére 24 bajnoki mérkőzésen és összesen 37 mérkőzésen foglalkoztatták. Pino az elmúlt kiírást összességében hat találattal zárta. A tehetség az aktuális idényben még inkább alapembere Unai Emery csapatának, hiszen valamivel idény felén túl már minden sorozatot figyelembe véve már 34 meccsen lépett pályára, ebből a La Ligában 26 találkozón hat találatot és négy gólpasszt regisztrált.

Pino február végén négy gólt szerzett a Villarreal 5-1-es győzelme alkalmával az Espanyol ellen, mellyel a spanyol bajnokság történetének valaha volt legfiatalabb játékosa lett, aki egy félidő alatt mesterhármast jegyzett.

A már a felnőtt válogatottban is debütáló tehetséges labdarúgót még 2027-ig köti szerződés aktuális kenyéradójához, s a hírek szerint a megállapodás 80 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz.