Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG vezetősége már az új sportigazgatóval tárgyal – sajtóhír

A Paris Saint-Germain hétközi Bajnokok Ligája-kiesése után a nemzetközi sajtó szerint komoly krízishelyzet van a klubnál, és a francia sztárcsapat tulajdonosai meghatározó lépésekre készülnek…

 

A Tuttomercatoweb beszámolói értelmében a Paris Saint-Germain vezetősége a hétközi BL-kiesés után felvette a kapcsolatot a Tottenham olasz sportigazgatójával, Fabio Paraticivel, akit az utóbbi időben sokat bírált Leonardo helyettesének szánhatnak.

A 49 éves olasz szakember tavaly májusig bezárólag 11 éven át dolgozott különböző pozíciókban az olasz rekordbajnok Juventus vezetésében, utolsó éveit sportigazgatóként töltötte, majd megköszönték a munkáját. A mostani szezontól kezdve a Tottenham igazgatójaként tevékenykedik, ahol a hírek szerint oroszlánrészt vállalt abból, hogy a klub az idény közben kinevezte honfitársát, Antonio Contét a kispadjára. Ennek ellenére jelentősebb eredményeket egyelőre képtelenek voltak elérni, és az olasz válogatott korábbi mestere többször is élesen kritizálta a londoni klub tulajdonosi körét céltalanságuk miatt.

A korábban többek közt az AC Milan és az Inter csapatánál is tevékenykedő brazil sportigazgató 2019 óta tölti be posztját a PSG-nél, azonban az újabb korai BL-kudarc miatt az általános vélekedés szerint az idei lehet az utolsó szezonja a francia fővárosi csapat alkalmazásában.