Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani a La Ligában készül folytatni – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint meg vannak számlálva a Manchester United csapatánál a rutinos támadó napjai, aki nyáron mindenképpen tovább akar állni a klubtól…

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói értelmében Edinson Cavani a nyári átigazolási időszak során mindenképpen távozni szeretne a Manchester United csapatától, mivel Cristiano Ronaldo érkezésével egyre kevesebb játéklehetőség jut számára, és esze ágában sincs megújítani lejáró szerződését. Az újságíró úgy tudja, hogy a dél-amerikai klubok érdeklődése ellenére az uruguayi klasszis még maradna Európában, és a spanyol bajnokságban (La Liga) szeretne játszani.

A 35 éves támadó 2020 nyarán hét szezon után hagyta el a Paris Saint-Germain csapatát, mely színeiben kereken 200 találatot szállított. Cavani szabadon igazolhatóként számtalan érdeklődő közül a manchesterieket választotta, ahol bár lassan illeszkedett be, végül az elmúlt szezont tíz bajnoki találattal, és minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 17 góllal zárta. Múlt nyáron bár szóba került a dél-amerikai visszatérés lehetősége, végül elkötelezte magát a “vörös ördögök” iránt, ám a múlt nyári átigazolási időszak hajrájában a “nyakára” hozták CR-t, amivel gyakorlatilag parkolópályára került.

Cavani az aktuálisan futó szezonban 12 bajnokin mindössze két találatot szerzett, és nagyon nem találja a helyét a csapatban.

A korábbi híresztelések szerint a Barcelona csapata szívesen látná őt soraiban, mellyel Romano mostani értesülései is egybecsengenek.