Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: kemény kritika a klublegendától!

A Real Madrid – Barcelona (0-4) találkozó egyik utózöngéjeként komoly hangvételű kritikát fogalmazott meg a blancók korábbi legendás játékosa Guti. 

Real-mezben 542 tétmérkőzésen pályára lépő, zseniális technikájáról ismert egykori karmester az El Chiringuito (rádió)műsor vendége volt, ahol komolyan bírálta szeretett klubját.

“A Real Madrid nem futballozhat végig egy szezont 12-13 játékossal! Mi történik a klubnál? Bajnokságot és Bajnokok Ligáját akarnak nyerni, de 14 emberrel ez szinte lehetetlen!” – kezdte gondolatmenetét Guti, akit Eden Hazard, Isco, Gareth Bale, Mariano Diaz, vagy Luka Jovic látványos mellőzése kapcsán kérdeztek.

“Aki nem akar a Realban játszani, annak mennie kell! Nem kötelező itt lenni! A mostani helyzet senkinek sem jó, legalább mondaná ki valaki őszintén, miről is van szó a háttrében!” – folytatta Guti.

“A klubnak vagy Carlo Ancelottinak lépnie kellene! Hívjanak össze egy sajtótájékoztatót, ahol a játékosok mondjuk kijelenthetik, hogy távozni akarnak! Ezeknek a játékosoknak komoly összegeket fizet a klub (…) De mégis mire fel? Mire fel tagjai a keretnek akkor? Ez tarthatatlan állapot! Ha én lennék Ancelotti, és ránéznék a kispadra, ahol Hazard, Bale, Jovic vagy Isco ül mögöttem, lenne ötletem kit beküldenék a pályára. Erre mi történik? A Barcelona ellen az első csere Mariano Diaz volt… Nem megbántva Marianot, de mindannyian tudjuk, hogy milyen kaliberű futballistákról beszélgetünk. A Real Madridnál mégis csak szenvednek mostanság? A klub ezt a luxust nem engedheti meg magának!” – zárta igen velős mondandóját Guti.