Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Őrület, ami a klubnál történik!”

Az amerikai nemzeti csapattal a Mexikó elleni rangadóra készülő Christian Pulisic nem kertelt sokat, amikor a Chelsea-nél uralkodó, kaotikus helyzetről kérdezték.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Mint ismert, Oroszország ukrajnai háborúja miatt Roman Abramovics tulajdonos eladni kényszerül a “londoni kékeket”, akiket számos komoly szankcióval sújtott a brit kormány az orosz kapcsolatok miatt. Pulisic szerint “őrült” dolgok történnek a klubnál az utóbbi hetekben.

“Őszinte leszek, őrület ez az egész! Követhetetlen ez a sok döntés nekünk, játékosoknak. Szerencsére eddig sikerült a futballra koncentrálnunk, pontosabban ‘csak’ azért kell aggódnunk, hogy vajon játszhatunk-e.” – idézi a Goal.com az amerikai szélsőt.

“Sokan kérdezik mindig, jól érzem-e magam a Chelsea-nél?! A mostani nehézségeket figyelmen kívül hagyva, a válaszom egyértelmű: abszolút jól érzem magam, elégedettnek. Úgy hiszem, most jó állapotban vagyok, jó formában, alig várom, hogy pályára léphessek a válogatottban, majd visszatérve Londonba, a szezon lehető legeredményesebb befejezésére törekszek majd!” – folytatta Pulisic.

“Mindig izgatottan jövök a válogatott keretbe, hiszen fantasztikus társak vesznek körül. Sokra hivatott a csapatunk, ezt meg akarjuk mutatni a pályán is.” – tette még hozzá a korábbi Dortmund-játékos, aki magyar idő szerint péntek hajnalban a Mexikó elleni rangadón bizonyíthatja motiváltságát.