Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Nem fogjuk feladni a City üldözését!”

2-2-es döntetlenre végződött a Manchester City és a Liverpool rangadója az angol bajnokság (Premier League) vasárnapi játéknapján, így továbbra is nyílt a versenyfutás a két bajnokesélyes között…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a Manchester City elleni döntetlen után a mérkőzés felelevenítése mellett az előttük álló feladatokról is szót ejtett:

“Olyan volt, mint egy bokszmeccs, hatalmas küzdelem. Ha csak egy pillanatra is leengeded a kezedet, kapsz egy üzenetértékű állon vágást, ahogyan az meg is történt mindkét csapattal. Azt gondolom, a labdabirtoklás terén tettünk egy lépést előre az elmúlt egy évben. Erre szükségünk is van az ilyen szintű meccseken. Nem volt könnyű helyzetünk, mert fantasztikusan védekeztek, de ezzel a harcmodorral elég sok gondot tudtunk nekik okozni, megtettük, amit lehetett. Szívesen meccseltem volna még egy darabig, de azt is látni kell, őrületes volt az intenzitás a kilencven perc alatt.

Még hét meccse van mind a két csapatnak, és egyvalami biztos, nem fogjuk feladni a City üldözését. Mindenek előtt győződjünk meg arról, hogy a Benfica-meccsre készek vagyunk, aztán jön az FA-kupa ismét a City ellen. Ha azon is túl vagyunk, jöhet a bajnoki hajrá, és kiderül, ki fog jobb helyen végezni!”

A PL 2021-2022-es szezonjának vége előtt hét fordulóval a Manchester City az élen egy ponttal előzi meg a második helyezett Liverpoolt.