Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Milan-feltámadás Rómában! – videóval

sada

(Photo by Danilo Di Giovanni/Getty Images)

Rosszabbul aligha kezdhetett volna a Milan, amely a városi rivális Inter korábbi sikerét követően győzelmi kényszerben is lépett pályára az Olimpicoban (…) Ciro Immobile ugyanis már a 3. percben előnyhöz juttatta a Laziot!

Hátrányban szépen magára talált a Milan, amely ugyan veszélyesebben futballozott ellenfelénél, gólt nem tudott szerezni a szünetig – Bezzeg a második játékrészben!

A második félidőt Olivier Giroud majd Sandro Tonali közeli találatai tökéletesen keresztbe foglalták!

A francia csatár bevetődve szerzett gólt az 50. percben; majd a fiatal olasz középpályás kulcsfontosságú találatával nem csak hogy megnyerte a meccset, de a tabella élére is ugrott a Milant.

Stefano Pioli csapata sokat tett (25 kapura lövése volt a piros-feketéknek, szemben a Lazio 7 kísérletével – a szerk.) a három pont megszerzéséért, és végül erőfeszítéseiket siker koronázta!

A milánói ‘piros.-feketék’ most szurkolhatnak annak, hogy az Inter pontokat hullajtson elmaradt meccsén, Bolognában, a hét közben…

Lazio – AC Milan 1-2 (1-1)
Stadio Olimpico stadion, Vezette: M. Guida
Gólszerzők: Immobile (4.) illetve Giroud (50.), Tonali (90+.3)
Sárga lap: Strakosha (8.), Lucas Leiva (53.), Cataldi (74.) illetve Tomori (26.), Kalulu (83.), Ibrahimovic (85.), Tonali (90+4.)
Piros lap: –

Lazio: Strakosha – Lazzari (Hysaj, 80.), Patric (Luiz Felipe, 80.), Acerbi, Radu (Marusic, 63.) – Milinkovic-Savic, Lucas Leiva (Cataldi, 60.), L. alberto (Basic, 60.) – Zaccagni, Immobile, F. Anderson. Vezetőedző: Maurizio Sarri

Milan: Maignan – T. Hernández, Tomori, Kalulu, Calabria – Kessie, Tonali – R. Leao (Saelemakers, 86.), B. Diaz (Ibrahimovic, 68.), Messias (Krunic, 70.) – Giroud (Rebic, 68.). Vezetőedző: Stefano Pioli

 

Ez történt még 34. fordulóban:

Szombat:
Torino – Spezia 2-1
Venezia – Atalanta 1-3
Inter – AS Roma 3-1
Verona – Sampdoria 1-1

Vasárnap:
Salernitana – Fiorentina 2-1
Bologna – Udinese 2-2
Empoli – Napoli 3-2
Genoa – Cagliari 1-0

A fordulóból még hátra van – Hétfő:
20:45 Sassuolo – Juventus (Sport 1)

A bajnokság állása:

 

A góllövőlista élmezőnye: