Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mészöly Géza adott tájékoztatást születésnapos édesapja állapotáról

Az egy évvel ezelőtt a 80. születésnapját ünnepélyes keretek közt ünneplő Mészöly Kálmán állapotáról fia adott tájékoztatást…

 

A Szombathelyi Haladás szakmai tanácsadóként tevékenykedő Mészöly Géza a Blikk részére adott interjúban beszélt édesapja, a legendás Mészöly Kálmán állapotáról:

“Nem akartam erről beszélni korábban, de most, hogy apu jobban van, s készülünk a születésnapjára, már elmondhatom, hogy többször is megijedtünk az állapota miatt. Először a kiszáradás jelei jelentkeztek nála, s olyan súlyos tüneteket produkált, hogy mentő szállította őt a Honvédkórházba. Infúziós kezelést kapott, s közben jóban lett az összes ápolónővel. Megnyugodva hoztuk haza, hogy aztán néhány nap múlva újra orvosért kiáltsunk: apunál kezdődő tüdőgyulladás jelei mutatkoztak. Ekkor a Korányi Kórházba vitték, ahol újabb egy hetet töltött. Most úgy tűnik, a körülményekhez képest tökéletes állapotban van és készül a születésnapjára.”

Fia elárulta, hogy a Szőke Szikla izgatottan várja a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) rajtját, hiszen örökké kedvelt csapata, a Vasas újra a legmagasabb osztályban versenyezhet:

“Apu izgatottan várja a bajnoki rajtot, mert imádott csapata, a Vasas, 4 év után újra az első osztályban játszhat. Mindig szóba hozza ezt, akár telefonon, akár személyesen beszélünk. Apu biztos benne, hogy az angyalföldi klub, amelyben ő mindent és még annál is többet elért, az élmezőnyben végez, s akárcsak az ő idejében, meghatározó klubok közé tartozik majd. Néztük a sorsolást, és a Vasas a második fordulóban játssza első NB I-es meccsét az új Illovszky Rudolf Stadionban, a Paks ellen. Aput szeretném kivinni arra a péntek esti találkozóra.”

A tavalyival ellentétben idén nem terveznek nagy partit Mészöly Kálmán születésnapja kapcsán, az egyedi sziporkáiról is ismert legenda azonban sajátos stílusában beszélt a jeles alkalomra vonatkozó terveiről: “azt hiszi Géza fiam, hogy nem veszem észre, amikor valamilyen színes üdítővel próbálnak becsapni fröccs helyett. De a 81. születésnapomon, amelyért hálás vagyok a Teremtőnek, odafigyelek majd, hogy a rozéfröccsben igazi rozé legyen. Egészségünkre és hajrá, Vasas!

Isten éltesse sokáig, jó egészséget kívánunk Kálmán bácsinak!