Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégsem igazol az MU-hoz a Juventus középpályása – sajtóhír

Hiába egyeztek meg a klubjával, a játékossal való személyes feltételekben nem született egyetértés, így új középpályást kereshet a Manchester United…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A pocsék szezonkezdés után új igazolásokra készülő Manchester United nem tudott megállapodni Adrien Rabiot ügynök édesanyjával a játékos fizetésével kapcsolatban, így Fabrizio Romano szerint a Juventus középpályása nem igazol az Old Traffordra.

A 27 éves Rabiot 2019-ig állt nevelőcsapata, a Paris Saint-Germain alkalmazásában állt, majd megromlott viszonya révén a szerződése a párizsi klubnál nem került meghosszabbításra, így 2019 nyarán szabadon igazolhatóként szegődött a torinói gárda szolgálatába. Annak idején a PSG színeiben hét idény alatt 227 mérkőzésen lépett pályára úgy, hogy az utolsó fél évben már az öltözőből is ki volt tiltva. Rabiot bár nagy reményekkel érkezett, első három szezonjában nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Juventusnál.

Minden sorozatot figyelembe véve 129 mérkőzésen, abból 94 bajnokin lépett pályára, több esetben azonban csak részfeladatokat bíztak rá, vagy csappattásai sérülései miatt, egyfajta kényszermegoldásként jutott több lehetőséghez.

A nemzetközi sajtóhírek szerint az MU következő kiszemeltje a Real Madrid középpályása, Casemiro lehet a keret megerősítésére.