Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: portugál támadóval erősítene Arteta! – sajtóhír

Az angol bajnokság új idényét tökéletesen kezdő “ágyúsok” menedzsere a hírek szerint még egy támadóval tovább erősítené eddig remekül futballozó csapatát. 

Mint ismert, az Arsenal a Bournemouth otthonából is győztesen távozott, így 100%-os teljesítménnyel élen áll a Premier League tabelláján. Az “ágyúsok” menedzsere Mike Arteta azonban úgy tűnik, nem elégedett csapata támadószekciójával, ahová egybehangzó sajtóhírek szerint Pedro Netot szerződtetné.

A bajnoki rivális Wolverhampton Wanderers 22 esztendős portugál játékosának a megszerzése nem éppen tűnne olcsó mulatságnak, hiszen Neto piaci értékét 32 millió euróra taksálják (Transfermarkt), szerződését pedig nemrég toldotta meg a Wolves-szal 2027-ig (!); így Artetáéknak igencsak a zsebükbe kellene nyúlnia az átigazolási szezon hajrájában.

A The Athletic szerint hiába a magas átigazolási díj, az Arsenal első számú kiszemeltje az SC Braga  korábbi játékosa, akinek az ügyeit intéző Jorge Mendesszel már fel is vették a kapcsolatot a londoniak. A The Athletic azt is megemlíti beszámolójában, hogy a nyáron már több mint 120 millió fontot (!) is költő Arsenal további lépései attól is függnek majd, miképpen sikerült a Nice-hez tartó Nicolas Pépétől megválnia a klubnak.