Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A “blancók” klasszisát a francia fővárosba csábítják! – Sajtóhír

A neves francia sportlap, a ‘France Football‘ értesülései szerint a Paris Saint-Germain a nyáron mindenképpen szeretné majd megszerezni Raphael Varane-t a Real Madridtól!

Raphael Varane visszatérhet szülőhazájába! A francia játékos a hírek szerint ugyanis a PSG nyári kívánságlistájának az élén szerepel majd.

(marca.com)

Az idei szezon nagy részét sérülés miatt kihagyó Varane mostanában kezdi visszanyerni régi önmagát. A roppant tehetségesnek tartott francia középhátvéd nagy értéke a Real Madridnak.
Varane teljesítményével azonban felkeltette a francia bajnok PSG érdeklődését. A párizsiak állítólag idő és pénzt sem sajnálnának a nyáron a gall játékos “hazacsábítására”.

A ‘France Football‘ szerint a PSG 150 millió eurót költhet a nyáron; és hogyha valóban akarja Varane-t a párizsi csapat, nem lennénk meglepve, hogyha ennek az összegnek egy igen nagy részét rááldoznák a Real játékosára.

A párizsi sztárcsapatról az a hír járja, hogy szeretnék kissé “elfranciásítani a keretet”. Varane mellett ugyanis a gallok másik nagy reménysége, Paul Pogba is a kiszemeltek között van.

Nagy Ákos