Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man City: „Gyere Messi!” – Agüero

Mostanság sokat cikkezik a sportvilágsajtó arról, hogy Lionel Messi hamarosan távozhat a Barcelonából. Bár igazából nem igazán értjük, hogy tulajdonképpen a média miért is akarja annyira elküldetni a katalán klubból, hiszen nem történt semmi különös eddig.

Messi nem veszett össze senkivel, a Barca vezeti a bajnokságot. Az argentin virtuóz pedig gyaníthatóan idén ismét megkapta volna az unalomig űzött ötödik Aranylabdáját is, ha nincs az év végi, komolyabb sérülése, ami nagyjából három hónapos kihagyást jelentett, jelent számára.

Ám nem állt meg Messi nélkül, az élet, a Nou Campban. Kisebb megtorpanás után, Neymar vette magára, a szupersztár szerepét, amit egyelőre hibátlanul visel is. Sokan már ekkor elkezdték az összehasonlítgatást, hogy akkor ez most úgy fog lezajlani, mint amikor kis túlzással, a „Bolha” döntötte meg, a motiválatlanná vált Ronaldinho királyságát. Blőd párhuzam, de a pletykára mindig kapható sajtó máris Messi menekülő-útvonalát kereste, hogy ha távoznia kéne a Barcelonától, hol is köthetne ki vajon.

www.everyfutbol.com

A minap éppen, az egyre jobb formába kerülő Manchester City argentin játékosa, Sergio „Kun” Aguerö árulta el, hogy nagyon szívesen játszana egy klubcsapatban is, válogatottbeli társával.
„Igen, jöjjön csak Lionel Messi, a Manchester Cityhez. Így mód lenne rá, hogy végre együtt játszunk. A Manchester Citynek meg kellene vennie Őt.” – adta ki az ukázt, a „Kékek” vezetőségének, a középpályás.

Apró pikantéria, hogy a City, és a Barca februárban egymással játszik, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így nem véletlen ez az aprócska kis tüske. A továbbiakban pedig további üzengetésekkel találkozhatunk majd, a két klub részéről. Már most várjuk a szájhősök háborúját.

Balogh József