Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Abbiatinak kegyetlenül fáj

Nehezen birkóznak meg az AC Milannál a városi riválistól elszenvedett vasárnapi vereséggel, különösen a piros-feketék rutinos kapusa szenved. A kopasz portás egy újságírónak beszélt érzéseiről.

Forrás: goal.com

Mint ismert, a milánói gigászok ütközetéből a kék-feketék kerültek ki győztesen, miután Rodrigo Palacio a 85. percben bevitte a döntő találatot. Abbiati most arról beszélt, milyen nehéz feldolgozniuk az elrontott évzárót.

„Régóta Rossoneri vagyok, ezért különösen fáj, hogy elbuktuk a derbit” – kezdte a Milan kapusa, majd folytatta: „nagyon jó meccset játszottunk az Inter ellen, és megvolt az esélyünk a győzelemre, de most már csak az eredmény számít.”

„Az első percekben nyomás alatt játszottunk, majd jól jöttünk ki belőle, nagy labdabirtoklási fölénnyel. Több lehetőségünk volt az első félidőben, de nem tudtunk élni velük” – értékelte röviden a találkozót a hálóőr.

„Most nagy adag keserűség van bennem. Régóta itt vagyok már, és mindig így érzek, amikor elveszítjük a derbit, mindig nagyon sokáig szenvedek miatta” – zárta mondandóját Abbiati, aki nagyon nem lehet büszke idei teljesítményére. Tizenegy bajnokin állt a kapuban, és összesen tizenhat gólt kapott.

Piller Krisztián