Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Moyes Fellaini utódját keresi!

Már jó ideje bajlódott a Manchester United játékosa, Marouane Fellaini egy tartós csuklósérüléssel, azonban csak a napokban derült ki, hogy műtétre van szüksége, így minimum hat hétre kiesik a játékból.

www.talksport.com

A hírek szerint, a Premier League-ben bukdácsoló Manchester Untied, nyáron kinevezett menedzsere, David Moyes fel van rá készülve, hogy januárban, Fellaini felépülésének ütemétől függően, helyettest keressen a belga középpályásnak.

Éppen ezért kapóra is jön a skót szakembernek, a téli átigazolási időszak egy hónapja, hogy ha csak ideiglenesen is, de megoldást találjon, a kissé rövidnek tűnő pad, vagy akár rögtön a kezdőcsapat toldására-foldására. Az elmúlt napokban már szóltak is hírek egy bizonyos kiszemeltről, mégpedig Wesley Sneijderről. Azonban a holland elzárkózott a dologtól, mondván ő jól érzi magát, a török Galatasaray-nál.

Pedig biztosra vehetjük, hogy az állítólag elvágyódó, csábítgatott Nani-Valencia páros távozása, Fellaini lábadozásának elhúzódása esetén, a MU még a jelenleg is nagyobb bajba kerülhet. Folytatás, hamarosan.

Balogh József