Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho Higuainra hajt

Angol lapértesülések szerint a Chelsea menedzsere szeretné Londonba csábítani a Napoli gólvágóját, ezért hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni.

Fotó: LaPresse

Mourinho kész akár 60 millió eurót (~48 millió fontot) előrántani mellényzsebből, csak, hogy ismét együtt dolgozhasson Higuainnal, aki a Real Madridnál már focizott a keze alatt. A Chelsea támadói nem különösebben remekelnek, ezért télen mindenképpen új csatárt szeretne szerezni a portugál menedzser.

A The Sun szerint a Napoli ennyi pénzért akár hajlandó is lenne megválni fő gólvágójától januárban, igaz, kissé nehezen hihető a hír annak ellenére is, hogy a nápolyi együttesnek lassan fel kell adnia bajnoki reményeit, az üzleten pedig hatalmasat kaszálna. A nyáron közel 40 millió euróért került Olaszországba a támadó, tehát fél szezon alatt nyerhetne vele 20 milliót az olasz bajnokság harmadik helyén álló csapat.

Az argentin csatár kilenc gólnál tart a Seria A-ban, míg a londoni csatártrió összesen csak ötnél. Mourinho nem véletlenül szemelte ki magának korábbi játékosát: amikor 2011/12-ben a Madrid megnyerte vele a bajnoki címet, a Higuain-Benzema-Ronaldo hármas száz gól felett termelt.

Piller Krisztián