Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: több hétre kidőlt a csapat meghatározó védője!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttesének háza táján egyre több probléma adódik. Az Arsenal ellen elveszített találkozón ugyanis nem csupán Luis Díaz dőlt ki…

(Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Úgy tűnik, hogy egyre inkább gyülekeznek a viharfelhők Jürgen Klopp feje fölött. A német mester által irányított Liverpool ugyanis az Arsenal elleni vereség után már 14 pontos hátrányba került Mikel Arteta csapatához képest, és Klopp nemrég azt is elismerte, hogy már kiszálltak a bajnoki címért folytatott versenyfutásból. A rossz eredmények mellett pedig sérülések is tizedelik a csapatot. Luis Díaz állapotáról már beszámoltunk, de a legfrissebb hírek szerint Trent Alexander-Arnoldra sem számíthatnak egy ideig. A jobbhátvéd bokáját még Gabriel Martinelli taposta meg, ami miatt a félidőben le kellett cserélni a sérült játékost. Az orvosi vizsgálatok alapján 2-3 hetes kihagyás vár a 24 éves védőre, aki ebben a szezonban eddig 12 találkozón 3 gólt jegyzett.

Egy ilyen kisebb sérülés is komoly érvágásnak számít ebben a rendkívül sűrű időszakban, hiszen a Liverpoolra a világbajnokság kezdetéig még 10 tétmérkőzés vár.