Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Pedri ma csak győzni akar

Nagyon is kényes helyzetben van az FC Barcelona együttese. Miközben a katalánok vezetik a spanyol bajnokságot, addig a Bajnokok Ligájában eddig csak a kötelező, Plzen elleni győzelem jött össze az Intertől és a Bayerntől elszenvedett vereség mellett.

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Kemény ütközet vár ma este az FC Barcelona játékosaira, és a vezetőedzőre, Xavi Hernándezre. A BL-sorozat legendás klubjának ugyanis igazi feltámadást kell produkálnia a csoportkör hátralévő részében, ha szeretne továbbjutni a „C” jelű négyesből. Egy mai zakó, valamivel jobb esetben egy döntetlen nem csak a Camp Nou népét tenné elégedetlenné, hanem akár a kiszállást is jelenthetné a Bajnokok Ligája tavaszi folytatása előtt.

Tudja mindezt a Barca 20. születésnapja előtt álló középpályása, Pedri is. A tizennégyszeres spanyol válogatott tehetség a Prime Videonak nyilatkozott az Internazionale elleni mai mérkőzésről. A fiatal játékos pedig nem köntörfalazott, és egyértelműen a győzelem fontosságát emelte ki:

„Azt várom, hogy az Inter figyelmes lesz a védelmi zónájában, alacsony súlyponttal, hogy korlátozni tudjanak minket. Mi már felkészültünk a mérkőzésre, gondolnunk kell a labda megtartására, mozgatására és a megszerzésére. Keresni fogjuk a helyet a kapu megtalálásához. Ez olyan lesz, mint a döntő: nyernünk kell, és a döntetlen nem lesz elég. Csak az számít, hogy eggyel több gól szerezzünk, mint az ellenfél.”

– fogadkozott roppant elszántan, Pedri.

Íme, a Bajnokok Ligája mai menetrendje táblázatokkal és TV-műsorral.