Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Már csak az a kérdés, mikor játszik majd Messi!?

Lionel Messi felépült combsérüléséből; Barcelonában már az argentin klasszis szerepeltetését tervezgetik. A hírek szerint az Atlético Madrid ellen január 11-én Messi mindenképpen játszik már!

Lionel Messi 6-8 hétre tervezett felépülése véget ért. Az argentin klasszis combizomszakadása után újra teljesen egészséges.

Messi barcelonai társaihoz hasonlóan jelenleg téli pihenőjét tölti; azonban a játékos és a klubvezetés szeme előtt már ott lebeg az esetleges visszatérés ideje.

Messi keményen edzett, hogy felépüljön combizomszakadásából (dailymail.co.uk)

Mivel a 4-szeres aranylabdás zseni újra egészséges, így a Barca első újévi edzésén, január 2-án mindenképpen részt vesz majd. A katalánok azonban óvatosak Messivel kapcsolatban, hiszen a játékos közel egy hónapja szülőhazájában tartózkodik, hosszú utat kell megtennie újra Barcelonáig. Az utazást és a sérülés kiújulásának elkerülése végett Messit nem szándékoznak egyből a mély vízbe dobni a szakmai stáb tagjai.

A hírek szerint Tata Martino vezetőedző a téli szünet utáni első bajnokin, az Elche ellen még kihagyhatja Messit a keretből; aki január 8-án a Getafe elleni spanyol Király-kupa találkozón már játszana, azért, hogy az Atlético elleni január 11-i csúcsrangadóra már ott lehessen Messi a Barca kezdőcsapatában.

A fokozatos játékba lendülés a legfontosabb egy hosszas kihagyás után.

Nagy Ákos