Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nildo: „Európában van respektem!”

A Videoton brazil középpályása, Nildo Petrolina jelenleg hazájában pihen, de eközben is szakított időt, hogy a globesporte.com oldalán elmondja érzéseit, és beszéljen céljairól.

Nildo szerint van esélye a brazil válogatottságra – MTI

A középpályás szerint az öreg kontinensen megtalálta számítását, és elismerést vívott ki magának, ám ezt egyelőre hazájában nem sikerült, és szeretné megmutatni magát odahaza is. „Soha nem voltam még ilyen optimista és mindig a legjobbamat akar nyújtani a pályán. Két meccsen én is lettem a mezőny legjobbja a magyar sajtóban. Remélem, hogy 2014-ben bajnok lehetek a Videotonnal és a Bajnokok Ligájában is részt vehetek majd, ami a klub egyértelmű célja.”
Merész célt is megfogalmazott, ugyanis elsősorban fel szeretné hívni magára a brazil nemzeti csapat szakvezetésének figyelmét. Ehhez azonban meglátása szerint haza kell szerződnie. „Szeretnék majd a brazil elő osztályban játszani, mivel úgy kellett eljönnöm a hazámból, hogy nem tudtam megmutatni a tehetségemet. Európában már van respektem, de nem igazán tudják még, hogy ki vagyok. Az álmom az, hogy majd a brazil válogatottnál is felfigyelnek rám, 27 éves vagyok csak, szerintem van esélyem rá, hogy egyszer felöltsem magamra a válogatott mezét.”

A portál szerint Nildo iránt négy klub is érdeklődik hazájából.

Gavalovits Sándor