Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbíthatja szerződését Wilfried Zaha – sajtóhír

Szigetországi sajtóhírek szerint a Sasok mindenképpen megújítanák legértékesebb labdarúgójuk kontraktusát, ugyanis jövőre lejár, és nem szeretnék, ha távozna.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Crystal Palace még a téli átigazolási időszak előtt meghosszabbítaná Wilfried Zaha szerződését, mivel az 2023 nyarán lejár, így ingyen igazolhatóvá válik.

Az angol csapat azért is újítaná meg minél hamarabb az elefántcsontparti támadó kontraktusát, mert januártól már szabadon tárgyalhatna bárkivel, mivel a szerződésének utolsó félévébe lép, ilyenkor pedig már klubja tudta nélkül egyezkedhet bármelyik együttessel. A források szerint hosszútávú szerződést kínálnának a Sasok a 29 éves szélsőnek.

Zaha a Crystal Palace csapatában nevelkedett, majd leigazolta 2013 januárjában őt a Manchester United 12 millió euróért. A Vörös Ördögök azonnal visszaadták kölcsönbe őt nevelőcsapatának, majd később a Cardiff Citynek is, így túl sok esélye nem volt arra, hogy megszilárdítsa a helyét a manchesterieknél. 2015-ben vissza is vásárolták Zahát a Sasok mindössze 4 millió euróért, ahol azóta is a klub egyik legjobbja évről évre. A Palace színeiben összesen 440 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 88 gólt és 74 gólpasszt jegyzett.