Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Intertől igazolhat válogatott középpályást az Eintracht Frankfurt

Az fcinternews.it olasz portál értesülései szerint elképzelhető, hogy az Internazionale védekező középpályása, Gaby Mudingayi a Bundesligában folytatja a pályafutását.

Gaby Mudingayi – sudinfo.be

A 32 esztendős futballista a Kongói Demokratikus Köztársaságban (illetve akkori nevén: Zaire-ben) született, ám már 17 esztendősen Belgiumban futballozott, így nem meglepő, hogy immár tizenhétszeres belga válogatottnak vallhatja magát Mudingayi.

A jobblábas középpályás 2004-ben érkezett Olaszországba, ahol a Torino, a Lazio és a Bologna futballistájának vallhatta magát, mielőtt 2012-ben előbb kölcsönben, majd az idei szezontól végleg megszerezte az Internazionale. A milánói gárdánál azonban csak peremjátékosnak számít Mudingayi, hiszen csupán négy alkalommal léphetett pályára mérkőzésen – és ebből is csak kétszer bizonyíthatott az első csapat színeiben. Éppen ezért talán környezetváltozásra lenne szüksége a legutóbb 2009-ben válogatott futballistának, akinek a német élvonalbeli tagságát meghosszabbítani igyekvő Eintracht Frankfurt hívó szava akár csábító is lehet.

Szerző: Budai Levente