Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fejsérülés miatt kórházban tartják a Ferencváros légiósát

A Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott a Zalaegerszeg ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 13. fordulójában, a zöld-fehérek hívei azonban egy ijesztő sérülés miatt aggódhatnak…

A Ferencváros gólerős támadója, Franck Boli a második félidő elején egy Huszti Andrással való összefejelés során elvesztette az eszméletét, melyet követően le kellett őt cserélni.

A 28 éves elefántcsontparti támadót később kórházba szállították kivizsgálásra, majd az esti órákban neurológus megvizsgálta, a CT-je negatív lett, de mivel eszméletvesztése volt, az előírásoknak megfelelően 48 órás megfigyelésre benntartják a kórházban – adott tájékoztatást a Fradi.hu.

Boli az idei szezonban nyolc bajnokin három gólt szerzett az NB I-ben, míg a BL-selejtezők során két találat fűződött a nevéhez. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy mikor térhet vissza a pályára, de mivel a Ferencváros utolsó El-mérkőzése már tét nélküli, bizonyára nem fogják elkapkodni a játékos visszatérését, inkább megvárják a biztos gyógyulását.