Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea legendája szerint Raheem Sterling nem érdemli meg, hogy ott legyen a vb-n

A Chelsea korábbi legendája, Pat Nevin szerint az angol válogatott szövetségi kapitányának, Gareth Southgate-nek meg kellene fontolnia, hogy kivigye-e a novemberben kezdődő világbajnokságra korábbi csapata támadóját, Raheem Sterlinget.

 (Photo by Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images)

Raheem Sterling nagy reményekkel érkezett a Chelseabe a Manchester Citytől a nyáron, azonban eddig még nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Ez legutóbb a Brighton elleni vereség alkalmával jelent meg, amikor Graham Potter balhátvédként szerepeltette, de szenvedett ebben a pozícióban és a 63. percben le is cserélte.

A mérkőzés után a Chelsea korábbi legendája, Pat Nevin szétszedte a játékost, és véleménye szerint formája miatt nem érdemelné meg, hogy ott legyen az angol válogatott keretében a katari világbajnokságon.

“Egy ideje már figyelem Raheem Sterling játékát, és amióta Graham Potter irányítja a Chelsea-t, minden játékosból ki tudta hozni a legjobbat, az ő kivételével. Ha továbbra is ilyen formában játszik, akkor nincs értelme elvinni a világbajnokságra. Nagyon, nagyon rosszul játszik jelenleg, a Brighton ellen pedig borzalmas mérkőzést hozott le.”

– nyilatkozta a BBC Radio 5 Live műsorban.

Graham Potter azonban elmondta, hogy a rossz teljesítmény ellenére sem fogja a játékosait hibáztatni, így Sterlinget sem, mivel tudja, hogy mindent megtesznek azért, hogy győzzenek.