Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: négy ingyenes érkező a célkeresztben!

A 2022-es év nagy (túl)költekezése után ismét komoly transzferpiaci mozgolódásra készült az FC Barcelona. A Mundo Deportivo szerint a katalán sztárklub ismét neves játékosokkal kötne szerződést, ám azt a lehető legkisebb anyagi ráfordítással tenné.

Joan Laporta nagyon szigorú feltételek mellett épített idén nyáron ingatag kártyavárat, ugyanis szinte az utolsó WC-ajtót is el-, vagy bérbeadta, így teremtve anyagi lehetőséget új játékosok szerződtetésére. Azonban egyelőre csak részsikerek érik a Barcelonát, lévén már biztos a kiesésük a Bajnokok Ligájából, és a spanyol bajnokságban is előttük áll az éllovas Real Madrid.

Ám az álmok gyártásával továbbra sem áll le a Mundo Deportivo, amely roppant elfogult módon vette számba, hogy melyik négy sztárjátékos köthet ki jövő nyáron a Spotify Camp Nouban. A lap szerint már maga a klub is számba vette a lehetőségeit Diogo Dalot (Manchester United), N’Golo Kanté és Jorginho (mindkettő Chelsea), illetve Youssufa Moukoko (Borussia Dortmund) leigazolásának. A négy érintett szerződése egyaránt lejár a mostani idény végén a klubjával, így a Barcának csak aláírási pénzt kellene fizetnie a kiszemelteknek.

Sőt, a Mundo Deportivo hangsúlyozza, hogy már januárban is alakítanának Laportaék a csapat keretén, hogy az idény végéig versenyben lehessenek a bajnoki címért.