Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az ETO új edzője – sajtóhír

A szövetségi kapitánnyá lett Pintér Attila helyét új szakvezető foglalja el tavasszal a Győr kispadján. Információk szerint a jelenlegi paksi tréner, Horváth Ferenc lett az új vezetőedző.

Egy év, három csapat: Horváth Ferenc a győriek kispadján

Pintér Attila távozása derült égből villámcsapásként ért mindenkit, az meg pláne, amikor kinevezték szövetségi kapitánynak. A teol.hu úgy tudja, Pintér utódja Horváth Ferenc lett, aki az elmúlt egy évben már két élvonalbeli csapat kispadján is ült. Tarsoly Csaba jelöltjei között ott volt a korábbi tréner, Csertői Aurél, illetve az U18-as válogatott szövetségi edzője, Mészöly Géza. A szurkolók egyként szerették volna Csertőit a kispadra, de Tarsoly Csaba végül Horváth Ferenc mellett tette le a voksát. A teol.hu szerint a két fél már mindenben megegyezett, így semmi akadálya, hogy a korábbi válogatott csatár üljön le a kisalföldiek padjára.

Horváth 2013 tavaszán Kecskeméten, majd ősszel a Paks sikereiért dolgozott. A frappáns nyilatkozatairól elhíresült szakembernek élő szerződése van a Tolna megyei alakulattal, ennek következtében Tarsoly Csabának pénzt kellett adnia a paksiaknak, azonban kétséges mire lesz elég Horváth teljesítménye, hiszen a Pakssal volt egy tízmeccses nyeretlenségi szériája, aminek a vége a jelenlegi 14. hely a tabellán. Az ETO ellenben a dobogó harmadik fokáról várja a folytatást.

Gavalovits Sándor