Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aston Villa: Trófeát akarok nyerni, lépésről lépésre fogunk haladni – Emery

Megtartotta első, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Aston Villa nemrég kinevezett vezetőedzője, Unai Emery. A baszk tréner a hosszú távú terveiről is beszélt.

(Photo by Aston Villa/Aston Villa FC via Getty Images)

Trófeákról:

„Az az álmom, hogy egyszer trófeát nyerjek a Villával. Ez az én kihívásom. A második álmom pedig az, hogy a csapat európai kupában szerepeljen velem. Most viszont csak a következő mérkőzésre koncentrálunk, hiszen nem állunk jól a Premier League tabelláján. Minden mérkőzéssel többet fogok megtudni a srácokról, ezek a tesztek fognak hozzásegíteni a közös fejlődéshez. Minden erőmmel a vasárnapi, Manchester United elleni meccsre fókuszálok.”

Ambíciók:

„Új futballistílust szeretnék kialakítani a csapatnál, ami időbe fog telni. Hosszú távra tervezek itt, lépésről lépésre fogunk haladni. A céljaink megegyeznek, a játékosok is motiváltak a közös jövőt illetően.”

Csapatkapitányról:

„Nem fogok változtatni a karszalagot illetően. Minden marad a régiben. Meg akarom ismerni a játékosokat, később majd döntünk a csapatkapitány személyéről.”

Keretről:

„Azt hiszem, hogy a játékosok az idény eddigi részében alulteljesítettek. Az én feladatom lesz, hogy segítsem őket és a lehető legtöbbet kihozzam belőlük. Mindenkiben bízok, együtt kell működnünk.”