Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: egy téli érkező már a küszöbön

A Ferencváros már múlt nyáron kapcsolatban állt egy kameruni szélső leigazolása ügyében, azonban a transzfer végül meghiúsult, hamarosan azonban valósággá válhat…

 

A nyáron belga első osztályú Kortrijkhez kerülő Didier Lamkel Zé a minap a belga RTBF-nek elárulta, hogy halad a Ferencvároshoz való átigazolása:

“A képességeim alapján többre vagyok hivatva a Kortrijknél, és volt egy megállapodásom az ideigazolásomkor a klub vezérigazgatójával, Matthias Leterme-mel. Új kihívásra van szükségem, hogy új szintre lépjek, és újraindíthassam a pályafutásomat, és ezt az ajánlatot nem tudom visszautasítani. A Ferencváros nagyszerű klub, amely minden évben a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában játszik. A magyar vezetők figyelemmel követték a pályafutásomat, és már korábban is le akartak igazolni, akkor, amikor még az Antwerpenben játszottam. Kilencven százalékos biztonsággal kijelenthetem, hogy januárban Magyarországra igazolok.”

A 26 éves kameruni balszélső az aktuális idényben tíz pályára lépés alatt egy gólt és két gólpasszt regisztrált. Lamkel Zé korábban a francia másodosztályú Niort és az élvonalbeli Metz futballistája is volt, Belgiumban pedig korábban három idényt töltött el a Royal Antwerpnél. A labdarúgó a felvidéki FC DAC 1904 gárdáját is erősítette, a 2021-2022-es szezon első felében hét mérkőzésen két találat és három előkészítés fűződött a nevéhez a szlovák bajnokságban.