Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elígérte magát a Fradinak, kitette a csapata a kameruni szélsőt

A Ferencváros már múlt nyáron kapcsolatban állt egy kameruni szélső leigazolása ügyében, azonban a transzfer végül meghiúsult, hamarosan azonban valósággá válhat…

Miután a múlt héten arról beszélt a belga Kortrijk támadója, Didier Lamkel Zé, hogy azon dolgoznak, hogy januárban a Ferencvároshoz kerüljön, eddigi klubja nem jelölte őt a legutóbbi bajnoki meccskeretébe, és fegyelmi tárgyalás vár a labdarúgóra, ahol elképzelhető, hogy szerződést bontanak vele.

A 26 éves kameruni balszélső az aktuális idényben tíz pályára lépés alatt egy gólt és két gólpasszt regisztrált. Lamkel Zé korábban a francia másodosztályú Niort és az élvonalbeli Metz futballistája is volt, Belgiumban pedig korábban három idényt töltött el a Royal Antwerpnél. A labdarúgó a felvidéki FC DAC 1904 gárdáját is erősítette, a 2021-2022-es szezon első felében hét mérkőzésen két találat és három előkészítés fűződött a nevéhez a szlovák bajnokságban.

Amennyiben csapata felbontja a szerződését, akár már a januári átigazolási időszak előtt leszerződhetne a magyar bajnokhoz – már amennyiben a zöld-fehérek valóban nyitottak lennének a leigazolására.