Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund kiválósága a Manchester United első számú célpontja! – sajtóhír

A Sky Germany információi alapján az angol élvonalban (Premier League) szereplő Manchester United jövő nyáron szeretné megszerezni a Borussia Dortmund fiatal középpályását, Jude Bellinghamet…

A Sky Germany újságírója, Florian Plettenberg twitter csatornáján számolt be arról, hogy a Manchester United jövő nyáron szeretné szerződtetni a Borussia Dortmund kiválóságát, Jude Bellinghamet. Az angol együttes arra számít, hogy nagyjából 150 millió euró lesz a vételára, viszont Erik ten Hag mindenképp a csapatában akarja látni. 

Jude Bellingham 2020 nyarán igazolt át a Borussia Dortmundhoz a Birmingham Citytől 25 millió euró ellenében. A még mindig csak 19 esztendős angol válogatott középpályás gyorsan a BVB meghatározó tagja lett, teljesítménye miatt pedig már régóta emlegetik azt vele kapcsolatban, hogy valamelyik PL-élcsapatnál folytatja. 

Jude Bellingham ez idáig minden sorozatot figyelembe véve 110 mérkőzésen lépett pályára a Dortmund színeiben, ezeken 19 találatot és 20 gólpasszt jegyzett. Szerződése még 2025-ig köti aktuális csapatához, társaival egyébként a 2020/2021-es idényben elnyerte a Német-kupát.