Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Újpest vezetőedzője továbbra sem aggódik

A Paks 3-1-re legyőzte az Újpestet a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) idei utolsó fordulójában, így a lila-fehérek a kieső zónában töltik a téli szünetet…

 

A csapnivaló őszt produkáló Újpest vezetőedzője, Milos Kruscsics a legutóbbi vereség ellenére sem érzi veszélyben a pozícióját:

“Újabb mérkőzés, amit egyéni hibák miatt veszítettünk el. Az első fél­időben jól játszottunk, akadtak lehetőségeink a gólszerzésre, jelentős mezőnyfölényt alakítottunk ki, ehhez képest az ellenfél szerzett gólt a szünet előtt. A fordulás után nem lehetett jól látni, elkerülhető gólt kaptunk, ám a körülményekre most nem szeretnék hivatkozni. Jól játszottunk, de ez az eredményben nem mutatkozott meg. Nem beszéltünk a vezetőséggel a folytatásról, ez alighanem a közeljövő kérdése. A télen lesznek változások, nem érzem kritikusnak a pozíciómat, de a labdarúgásban sosem lehet tudni, mit hoz a holnap. Az érdekelne engem, miért van az, hogy jól játszunk, a pontok viszont nem jönnek. A vezetőséggel már beszélgettünk a keretről. Bizonyos posztokra erősítenünk kell, ez nem is kérdés. Egy-két pozícióba egyszerűen muszáj, de azt egyelőre nem árulhatom el, melyek ezek a posztok. Lesznek távozók és érkezők is.”

A 16 forduló alatt szerzett 16 pontjával az Újpest a kieső zónában tanyázik a 12 csapatos NB I-ben a bajnokság derekánál.