Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: uruguayi válogatott játékos érkezhet januárban! – sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Tottenham menedzsere, Antonio Conte szeretné tovább erősíteni csapatát januárban. Ennek érdekében, a pálya közepére érkezhet a portugál Sporting középpályása, Manuel Ugarte. 

A 21 esztendős játékos 2021 januárjában került Európába, amikor is a portugál Familicao szerződtette nevelőegyesületétől, a CA Fénix-től, több mint 4 millió euróért.

A Familicaóban nagyszerű félszezont produkáló Ugarte ugyanazon a nyáron már a Sportinghoz szerződött, ahol hamar alapemberré vált, piaci értéke megtöbbszöröződött (jelenleg 18 millió euróra taksálja a Transfermarkt – a szerk.), az uruguayi válogatottal pedig a katari világbajnokságra is készülhet.

A portugál A Bola beszámolója szerint a Tottenham érdeklődése olyannyira komoly, hogy a Spurs a világbajnokság alatt élénken figyeli majd a középpályást, akit Antonio Conte menedzser testközelből is figyelhetett a Bajnokok Ligája csoportmeccsein is.

A hírek szerint a Spurs nem kizárt, hogy már a vb után, januárban jelentkezik egy átigazolási ajánlattal a lisszaboniaknál.