Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: mindkét Thuram-tesóra lecsapna a Juve – SAJTÓHÍR

Érdekes hírre hívta fel a figyelmet a Tuttomercatoweb. Az egyik legmegbízhatóbb olasz szakportál szerint ugyanis a Juventus szeretné szerződtetni a klub korábbi világbajnok védőjének, Lilian Thuramnak a két fiát.

Sőt, a TMW már azt is tudni véli, hogy a Juventus még a mostani szezon közben megegyezne Marcus Thurammal (Borussia Mönchengladbach) és Khéphren Thurammal (OGC Nice) egyaránt. Bár előbbi számít a komolyabb és értékesebb játékosnak, mégis utóbbi megszerzése lehet a nehezebb küldetés a torinóiak számára.

A 25 éves Marcus Thuram ugyanis nyártól szabadon igazolhatóvá válik, lévén lejár a szerződése a német klubjával. Az ebben az idényben már tíz bajnoki gólnál járó csatárért egyébként a pletykák szerint már bejelentkezett az Inter is. Bár most jelenleg az a legnagyobb problémája, hogy kilábaljon influenzájából, hogy aztán bevethető állapotban lehessen a francia válogatott számára a világbajnokságon.

A 21 esztendős Khéphrent hosszútávú szerződés köti a Nice-hoz. A nizzaiak ugyanis még 2021-ben egy 2025-ig érvényes szerződést írattak alá a fiatalabb Thuram-testvérrel. Ebből kellene őt kivásárolnia a Juvénak, amelyre a TMW már a januári átigazolási időszakban is lát esélyt.