Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ronaldo mindenkit eltemetett a Manchester Unitednál”

Cristiano Ronaldo a hosszúra nyúlt pályafutásának talán legrosszabb döntését hozta meg azzal, hogy megtámadta a Manchester Unitedot a sajtón keresztül. Tette mindezt ráadásul a Sun című bulvár napilap segítségével.

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

A veterán Cristiano Ronaldo 2021-ben tért vissza egykori sikerei helyszínére, vagyis az Old Traffordra. Ám minden egyes nappal csak egyre rosszabb közérzetben találta magát a Manchester Unitednál, ahonnan idény nyáron mindenképp menni akart. Ám végül maradnia kellett, és még a kispadra is leszorult az új menedzser, Erik ten Hagnak a jóvoltából. Azonban a portugál zseninek nem csak a szigorú hollandról, de mindenki másról is megvan a véleménye a klub korábbi és jelenlegi figurái közül.

Az angol válogatott egykori sztárja, Gary Lineker mindig őszinte véleménnyel fordult a labdarúgás világának eseményei fölé. A korábbi Barcelona és Tottenham kedvenc szerint ezzel a nyíltszíni támadással véget ért Ronaldo második manchesteri érája:

„Nem láthatjuk Cristiano Ronaldot sokáig az Old Traffordon. Gyakorlatilag mindenkit eltemetett a klubnál: játékosokat, stábot, edzőket, vezetőséget. Rendkívüli!”

– írta ki Twitter oldalára a manapság tévés szakértőként dolgozó Lineker.