Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: máris visszakövetelik kölcsönszélsőjüket Németországból – SAJTÓHÍR

Miközben a Chelsea nehéz, de sikeres éveiben a csapat stabil tagja volt az angol válogatottban is bemutatkozó Callum Hudson-Odoi, idén nyárra végleg kiszorulni látszott a londoniaktól. A kialakult nehéz helyzet feloldására távoznia szeretett volna, ám a „Kékek” csak kölcsönbe engedték el a Bayer Leverkusenhez.

(Photo by Christof Koepsel/Getty Images)

Ősszel mind a két klubnál edzőváltás történt. A Thomas Tuchelnél háttérbe szorult Hudson-Odoi már a BayArenaban értesült Graham Potter kinevezéséről. Eközben új edzőt kapott a Leverkusennél is: Xabi Alonso vette át a kispadot. Ugyan az angol szélső eddig nem nyújtott rossz formát, de a csapat hullámzó teljesítményének ő is részese volt. Hudson-Odoinak eddig egy-egy gól és gólpassz a mérlege a német klub mezében. Igaz, ma hajnalban megmutatta, hogy lehet rá számítani.

Az angol sajtó szerint a Chelsea-nél gondolkoznak azon, hogy már januárban visszahívnák a háromszoros angol válogatott játékost. Ez természetesen nem igazán tetszik Xabi Alonsonak, aki nem szeretné elveszíteni egyik alapemberét szezon közben:

„Sokáig meg akarom őt tartani. Biztos vagyok benne, hogy a szezon végéig maradni fog. Ő egy fontos játékos számunkra.”

– idézte a baszk trénert a transzferguru, Fabrizio Romano.