Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A magyar szurkolók nem felejtik Dzsudzsák legjobb pillanatait

A magyar válogatottba egy búcsúmérkőzésre visszatér a korábbi csapatkapitány, amely alaposan megosztja a szurkolók véleményét…

 

A magyar válogatottba visszatérő Dzsudzsák Balázs a pénteki sajtótájékoztatóján üzent a nyilvánosságnak:

“Soha nem tettem és most sem szeretném magam bárki fölé helyezni. Nem ezért az egy válogatott-mérkőzésért éltem-haltam, hanem mindegyikért és a vasárnapi meccsnek is a magyar válogatottról kell szólnia, hiába engem búcsúztatnak. Nem kell hangsúlyoznom, hogy senkinek sem adnak száznyolc meccset ajándékba. A számok, az évek, a gólok és a gólpasszok, mindig elérhető voltam bárki számára – szerintem ezt sokkal többen respektálják, mint akik nem. Úgyhogy jó a szájízem, és az lesz a mérkőzés után is.”

Mivel a magyar szurkolói közvéleményt alaposan megosztja, hogy megérdemelte-e a korábbi kapitány ezt a mérkőzést vagy sem, a válogatott vezető szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 szükségesnek látta, hogy megszólaljon az ügyben:

“Tegyük fel először is azt a kérdést, hogy ezt pontosan kinek volna tisztje eldönteni? Mi úgy érezzük, hogy nem nekünk. Ezért nem is fröcsögünk az interneten indokolatlanul. A lelátókon lehet (kell) véleményt nyilvánítani. Nem árulunk el nagy titkot vele, hogy meg is fogjuk tenni.”

“Elöljáróban pedig megemlítenénk, hogy nem felejtünk. Nem felejtjük többek között 2014. október 11-t és 2016. június 22-t sem. A feledhetetlen élményeket az ember nem felejti el, pláne nem egy fanatikus. A feledhetetlen élményekre jó szívvel gondolunk vissza” – jelezték közleményükben a szurkolók.