Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi megérkezett; edzett is – Friss hírek a csapatról! – Videóval

Közeleg Lionel Messi visszatérése. Messi felépült combizomsérüléséből, és egy kis késéssel ugyan, de végül megérkezett Barcelonába; és részt vett a csapat csütörtöki edzésén.

A spanyol bajnokság küzdelmei szombaton folytatódnak. A Barcelona az Elchét fogadja majd vasárnap a Camp Nouban. Az új év első napjait a katalánok természetesen már a felkészüléssel töltötték. A Barca csütörtökön tartotta első edzését; melyről a légi közlekedésben kialakult torlódás miatt Lionel Messi még hiányzott.

Messi már az egymás közötti játékban is részt vett (101greatgoals.com )

Az argentin klasszis pár órával később természetesen megérkezett a katalán fővárosba, és a csapat második, esti gyakorlásán már ott is volt. Messi az alábbi videó tanúságai szerint teljesen egészséges; ám még mozgásán mintha látszanának a hosszú kihagyás jele. A hírek szerint az Elche elleni bajnokit a lelátóról nézi majd a négyszeres aranylabdás zseni.

Friss információk még a Barca háza tájáról, hogy meghosszabbított pihenőt kapó kontingens, Neymar, Mascherano, Alex Song és Alexis Sánchez is sikeresen megérkezett Barcelonába; és játszhatnak az Elche ellen. Az új év egyedül Dani Alvés számára indult rosszul; a brazil jobbhátvéd lázas beteg lett, így kényszerpihenő vár rá a hétvégén.

Nagy Ákos