Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Sánchez-parádéval újra élen a Barca! – Videóval

Alexis Sánchez triplájával, és Pedro góljával a Barca 4:0-ra lelépte az Elchét a Camp Nouban, és újra átvette a vezetést a tabellán.

Ahgoy azt várni lehetett, Lionel Messi a keretben sem kapott helyet az újév első bajnokiján. A társak azonban nagyon könnyedén elintézték az argentin klasszis nélkül is az Elche-t.

Az újonc kicsapat sorsa hamar megpecsételődött a Camp Nouban, hiszen bő negyedóra elteltével Alexis Sánchez, majd Pedro révén a katalánok hamar két gólos előnyre tettek szert. A papírformának
megfelelően abszolút fölényben játszott a Barca, az Elche elvétve jutott el a katalánok tizenhatosáig.

Alexis Sánchez fantasztikusan kezdte 2014-et! (orgullobianconero.vavel.com)

A fordulást követően további két Barca gólt, és egy kihagyott Xavi-büntetőt láthatott a nagyérdemű. A második félidőben Alexis Sánchez volt igazán elemében, aki félideji duplájával mesterhármasig jutott.

Érdekesség, hogy a katalánok 18-as meccskeretéből mindössze 5-en nem voltak spanyol nemzetiségűek! Alex Song, Neymar, Mascherano, Sánchez és Adriano votl a kivétel…

A Barca magabiztosan nyert, és átvette jobb gólkülönbségének köszönhetően a vezetést a tabellán az Atléticotól. De ne feledjük, jövőhéten Barcelona – Atlético Madrid csúcsderbi a Vicente Calderónból!

Barcelona–Elche 4–0
Gólszerző:
Sánchez 7., 63., 69., Pedro 16.

A találkozó góljai:

Nagy Ákos