Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiorentina: Vidic érkezhet januárban – sajtóhír

Az olasz Tuttosport információi szerint a Fiorentina vezetése még a januári átigazolási időszak vége előtt szeretné megszerezni a Manchester Unitedtől Nemanja Vidicet.

A 32 esztendős Vidic a Fiorentina első számú célpontja

A firenzei klubnál gondoltak egy merészet és úgy döntöttek, hogy márpedig megpróbálják leigazolni Nemanja Vidicet, ezzel is növelve esélyeiket a Bajnokok Ligája szereplésre. A középhátvéd szerződése a szezon végén jár le Manchesterben, amit egyelőre nem hosszabbítottak meg. A szerb még 2006-ban igazolt az orosz Szpartak Moszkvától az angol legmagasabb osztályba, ahol Rio Ferdinand-dal masszív párost alkottak. Most azonban könnyen elképzelhető, hogy a 32 esztendős szerb válogatott játékos távozik a Vörös ördögöktől, aki Vincenzo Montella első számú célpontja lesz az előttünk álló hónapban.

Az olasz klub esélyeit a játékos korán kívül az is növelheti, hogy Vidic ebben a szezonban sérülés miatt csupán 13 bajnokin és 3 BL találkozón léphetett pályára a Unitedben, ahol jól jöhet minden pénz a középpálya megerősítésének érdekében. A Tuttosport azt is tudni véli, hogy a Fiorentina csak egy elég alapos orvosi vizsgálat után lenne hajlandó leigazolni kiszemeltjét.

A Violák jelenleg a Serie A negyedik helyén állnak három pontra a harmadik helyezett Napolitól és 13-ra a listavezető Juventustól.

Móra Tamás